onsdag 22 september 2010

Horoskop

Det här har jag inte kommit på själv, jag har skrivit av det från en bok som man ska ha på toaletten. Dennis har köpt den. Inte jag. Jag är en dam.
Men det var kul att läsa utanför toaletten. Här har ni det:

Sanningsenlig astrologi:
Vattumannen 21/-18/2:
Du är uppfinningsrik och tro att det ska leda någonstans.Du ljuger mycket och ofta.Du upprepar samma misstag eftresom du är korkad.Alla tycker du är ett svin.

Fisken 19/2-20/3.
Du är en pionjär och tycker att de flesta människor är idioter.Du är snabb att ge igen,otålig och full av goda råd.Det enda du kan är att göra folk du träffar förbannade. du är snarstucken.

Väduren 21/3-20/4
Du har livlig fantasi och tror ofta att du är förföljd av säpo eller Pro.Du saknar inflytande över dina vänner och folk avskyr dig för att du skryter med den lilla makt du har.Du saknar självförtroende och är en allmän nolla.

Oxen 21/4-21/5

Du är praktisk och ihärdig. Du äger stor beslutsamhet och arbetar som fan. De flesta tycker att du envis och tjurskallig. Du är bara en stalinist.

Tvillingarna 22/6-21/6

Du är intelligent och snabbtänkt.Folk gillar dig för att du är bisexuell. Du tenderar att vänta dig att få för mycket tillbaka i förhållande till vad du ger.Det innebär att du är väldigt snål.

Kräfatan 22/6- 23/7

Du är sympatisk och förstående när det gäller andras problem, vilket gör dig lättlurad. Du skjuter alltid upp saker. Det är därför du alltid kommer att gå på A-kassaoch tära på samhället.Alla som sitter i fängelset är kräftor.

Lejonet23/-23/8

Du ser dig själv som en född ledare. Andra ser dig som en idiot. De flesta lejon är bråkmakare.Du är fåfäng och tål inte kritik.Di arrogans är direkt vedervärdig. Lejon är tjuvaktiga narcissister och får ut mer avonani än sex

Jungfrun24/8-22/9

Du är den logiska typen och hatar oordning.Din pedantiska attityd gör dina vänner och arbetskamrater fysiskt sjuka. Du är kall och okänslig. Jungfrur blirbra bussförare och revisorer.

Vågen 23/9-23/10

Du är den konstnärliga typen och har svårt att hantera verkligheten. Är du man är du högstsannolik bög. Dina chanser till fast anställning och bra lön är noll. De flesta kvinnliga vågar är promiskuösa. Alla vågar dör av könssjukdommar.


Skorpionen 24/10-22/11

Du är värst av alla. Du är slipad i affärer och är helt opålitlig. Du kommer att klättra till toppen av karriärstegen på grund av din totala brist på etik och moral. Du är den perfekta skitstöveln. De flesta skorpioner blir mördade.

Skytten 23/11-21/12

Du är optimistisk och entusiastisk. Du har en tendens att blint lita till turen efersom du är fullkommligt talanglös.Majoriteten skyttar är fyllon. Du är värdelös.

Stenbocken 22/12-20/1

Du är konservativ och rädd för att ta risker. Du är kort sagt en feg ynkrygg. Ingen stenbock har någonsin betytt något. Du borde ta livet av dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar