söndag 13 juni 2010

zzzzzzzzzzz

Hej vad händer där ute i stora världen? Jag har inte tid att vara där ni är.. jag sitter och drömmer om vad folk gör. Inte för att jag vill byta ut min fina dotter mot något annat, men jag inser att mitt liv just nu går ut på att hålla koll på hur ofta hon bajsar eller äter eller vad det är för dag, då undrar jag vad andra människor gör. Förmodligen åker dom på spa, äter fina middagar och dricker rosa drinkar. Precis så där som jag aldrig gjorde förut men som jag gärna jag vill tro att jag gjorde innan Julia kom.

Jag är trött och tjock... får aldrig bort dom där sista kilona men jag tror att jag blivit smal innan jag ätit frukost. Sen går det över. Då ser jag ut som en vatten ballong med skärp... och tröttheten finns det inga ord för.. innan Julia kunde jag vara trött men nu är det en helt ny dimension av trötthet, nästa steg är koma. Det måste det vara.

Jag ska försöka skriva mer och oftare men det enda jag har att säga nu är tråkigt bebistjafs.. kul verkligen kul.. Mammaledig my ass... jag har aldrig haft så mycket att göra som nu och ändå kan jag bli grymt uttråkad???? Varför heter det så? det borde heta mammaslitarsletavdigperiod. Ingen logik på nånting.

Jag har funderat på det här med studenten, jag minns att jag kände mig så jävla vuxen när jag tog studenten (år 2000) och trodde mig ha koll på allt.. KVALIFICERAT BULLSHIT!!!! jag var relativt hjärndöd tills jag var runt 26.. då ramlade ett par polleter ner men ack så många det är kvar..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar